Beställningstrafik

Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål. Bekväma bussar och erfarna, serviceinriktade förare är en självklarhet för oss.

Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål.

 Bekväma bussar och erfarna, serviceinriktade förare är en självklarhet för oss. Med många års erfarenhet kan vi göra din resa till en oförglömlig upplevelse, oavsett om du vill arbeta, njuta eller umgås med dina kamrater under resan. Med Andersson Buss reser du säkert, prisvärt och effektivt.
Vi vill göra vårt bästa för att uppfylla de förväntningar du har på din resa.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskemål.

Skicka offertförfrågan

Förslag på företagsevent

Vi hjälper er gärna med firmafesten, vi har många förslag på prisvärda upplevelser.

Res effektivt

Med vår konferensbuss reser du och ditt företag både effektivt, behagligt och bekvämt. Tack vare att bussen är försedd med konferensutrustning kan restiden utnyttjas till möten, föredrag och presentationer. Börja konferensen redan på bussen, så finns det mer tid över när ni når resmålet. Restiden blir på så sätt en naturlig del av upplevelsen.

Res flexibelt och bekvämt

När du reser med buss kan din resa börja i stort sett var du än befinner dig. Du kan njuta av din resa i fulla drag medan våra erfarna förare tar hand om ratten. Vi lämnar av dig där du önskar. På så sätt slipper du bekymra dig om anslutningstrafik och transfer.
Vi har sju bussar i olika storlekar, med skilda typer av inredning och utrustning. Hitta en som passar just din resa. Läs mer under rubriken ”Våra Bussar”.

Res prisvärt

Oavsett om du reser på landsbygden eller till storstäderna, inom eller utom Sverige, så vill vi erbjuda dig en alltigenom prisvärd resa. Vi skräddarsyr din resa efter dina önskemål. Varje resa är viktig för oss.

Res miljövänligt

Vår omvärld är det viktigaste vi har. När många människor åker tillsammans minskar påverkan på miljön. 2002-01-09 certifierade vi oss i verksamhetssystemet FR2000 för Kvalitets- och miljöledning, som är en enklare variant av ISO.