Cirkus Arena & Restaurang på Djurgården , Jill Johnson, Simply The Best

Jill fyller 50 år under 2023 vilket vi har valt att hylla och fira storslaget och länge, med en helt unik showupplevelse som har premiär på Cirkus i Stockholm.

Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Showen produceras av några av Sveriges absolut bästa showskapare och är designad som en upplevelse utöver det vanliga; en lyxig, glossig och nästan filmisk känsla som ger Jill möjlighet att ta er med på en känslostyrd resa i olika rum. En resa som inte kommer att lämna någon oberörd. Vi har lagt all vår kraft i att skapa en showupplevelse som ingen riktigt fått ta del av tidigare. En show med hög ambition att förmedla kreativitet och kvalitet utöver det vanliga samt en fascinerande berättelse med fokus i Jills musikaliska universum.

Alla låtarna ni vill höra från Jills rika katalog är med, blandat med spännande val från olika genres som förstärker Jills story. För även om hennes hjärta på många sätt klappar allra mest för countrymusiken där hon med sin jordade känsla alltid berör magiskt och kraftfullt, så hyser hon också kärlek och nyfikenhet för flera andra genrer och uttrycksformer. Därför kommer ni i denna show även att bjudas på en genreöverskridande kavalkad av Jills absoluta musikaliska favoriter blandat med de stora låtarna och arrangemangen. Allt detta framfört av Jills handplockade orkester, tillika Sveriges absolut bästa musiker under ledning av Stefan Brunzell.

Detta är en show som inte bara bjuder in till fest med en briljant artist. Det är en extraordinär upplevelse för alla er som älskar att bli bjudna på storslagen underhållning, inklusive kvällens jubilerande och SJÄLVKLARA STJÄRNA Jill Johnson… eller som ni själva kommer att märka…
Hon är ”Simply The Best”

Klipp från Youtube

Tider

Lördag 11/3:
08:15 Avgång Hudiksvall
09:00 Söderhamn
10:00-10:45 Frukostbuffé på Scandic Gävle Väst
10:50 Gävle bro

13:45 Ankomst till hotellet Radisson Blu Royal Viking

Biljetten delas ut på bussen
17:30 Transfer till Cirkus
18:00 Tvårätters meny vid bord i salongen
20:30 Föreställningen startar
Showlängd: ca 100 minuter
Transfer från Cirkus vid föreställningens slut

Söndag 12/3:
14:00 Hemresa
Vi gör ett stopp på Gävle bro alt. Rasta Hagsta vid hemresan.

Biljett: Matplats Salong
Här njuter ni av en välkomponerad 2 - rätters meny vid bord i salongen innan föreställningen och upplever tidernas show från bästa platserna framför scen.

Resedatum - välj för att boka

Datum Pris Platser kvar
Boka

* = rörlig siffra

Detta ingår i resan

Bussresa, reseledarservice, frukostbuffé på nerresan (sker på Scandic Väst men gäller ej påstigande Gävle bro).

Logi med del i dubbelrum på hotell Royal Viking inkl. frukostbuffé.
Hotellet har bassäng och gym. Skybar finns på övre våningen.
Läs mer om Radisson Blu Royal Viking Hotel
https://www.radissonhotels.com/sv-se/hotell/radisson-blu-stockholm-royal-viking

Transfer till föreställningen

Biljett till föreställningen