Jill Johnson, That's Life - China Teatern

Världspremiären av That’s Life på The Theatre i Göteborg blev en makalös succé. Publik och kritiker är eniga – det blir inte bättre än så här.

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren. 

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, luftakrobatik, nycirkusartister och en mycket teknisk avancerad scenlösning. Allt paketerat i en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon, iscensatt av Sveriges i särklass främsta showskapare. 

JILL med stort J tolkar sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten – i en mycket oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten. 

Resedatum - välj för att boka

Datum Pris Platser kvar
Boka

Detta ingår i resan

I priset ingår: Bussresa, frukostbuffé på nerresan (sker på Scandic Väst och gäller ej påstigande Gävlebro).
Logi med del i dubbelrum på hotell Royal Viking inkl. frukostbuffé.
Biljetten delas ut på bussen.) Transfer till Chinateatern. Reseledarservice.
Hemresa sker söndag kl: 14:00, Vi gör ett stopp på Gävlebro alt. Hakkegård vid hemresan.