Reseprogram

Ullared, Ge-Kås 2017 Välj att bo på Motell eller Hotell

VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED TILL SKANDINAVIENS STÖRSTA VARUHUS -shoppingglädje, fynd och överträffande förväntningar! Ge-Kås erbjuder makalöst lönsam shopping - där allt finns att tillgå...

Varuhusets affärsyta i Ullared växer ständigt. Idag är det ca. 40 000 m2.

Under vår vistelse i Ullared bor vi på Gekås motell och hotell som är ett lugnt och bekämt boende, med ca. 2 min. gångavstånd från huvudentrén till Gekås samt nära tillgång till diverse restauranger. Vi åker med en 18 kubiks släpvagn för att kunna tillgodose stora inköp.

Det kommer en lastbil med varor till Ge-Kås var 15:e minut. Utan påfyllning skulle deras kunder under högsäsong, tömma hela varuhuset på mindre än två dygn.

Gör oss sällskap till GE-KÅS - Sveriges största utflyktsmål!

VI HAR 19 ÅRS ERFARENHET AV RESOR TILL ULLARED/GE KÅS!

Tjejmilen 2017

Tjejmilen är landets största idrottsevenemang för kvinnor med 34 000 anmälda deltagare. Det bjuds både på fest och tävling när Tjejmilen avgörs för 34:a gången lördagen den 2 september 2017.

Välkommen till ett härligt lopp på en vacker 10 km lång bana runt Gärdet och Djurgården mitt i Stockholm!

Avgång från Hudiksvall kl: 13:00

Om du önskar kan DU även boka Golden Hits med showentré samt en 3-rätters meny till lördag kväll, mot tillägg i priset.

OBS: För biljett till tjejmilen anmälar du dig enkelt och bekvämt via www.tjejmilen.se

Travkriteriet

Svenskt travkriterium är en årlig tävlig på Solvalla utanför Stockholm.

Den körs med treåriga travhästar som kvalat in till finalen genom försöksheat. Distansen är 2 640 m med autostart (före 1960 voltstart). Många klassiska travare har vunnit detta prestigefyllda lopp, som kördes första gången 1927.

Golden Hits - Stockholm

Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show – ett riktigt tårtkalas! Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till moderna svenska pop-schlagers, av tex Veronica Maggio, Petra Marklund, Magnus Uggla och spritsar det med Michael Jackson, Kool & The Gang, KISS, AC/DC- listan kan göras lång. Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis ”The King”.
Golden Hits restaurang öppnar kl: 18.30. Showen startar kl: 19.00 och gästerna serveras mat och dryck under showens gång. Ca kl: 22:30 är showen slut och lokalen förvandlas till nattklubb. Missa inte att besöka Stockholms mest populära nattklubb - Schlagerbaren!

Öppettider: Lördag kl: 18.00-03.00.
Show: kl: 19.15-22.30.
Åldersgräns: 25 år (gäller ej i målsmans sällskap).

VÄLKOMMEN TILL GOLDENS HITS - Stockholms roligaste fest!

Tomas Ledin - Skarpt läge, på Cirkus

Han är tillbaka!
En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.
Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.

Cats, Globen

Cats, en av de längst spelade föreställningarna både i West End och på Broadway, hade världspremiär på New London Theatre 1981 och spelades sedan där under 21 rekordartade år, med totalt ca. 9 000 föreställningar. Produktionen belönades med både Olivier Award och Evening Standard Award för bästa musikal. Broadwayuppsättningen spelades i 18 år och fick 1983 motta sju stycken Tony Awards, inklusive Bästa Musikal.
Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

The Book of Mormon, Chinateatern

Överöst med priser och hyllad som en frälsare av den komiska musikalgenren är den Broadways största succé under 2000-talet. 
Genom sin kärleksfulla historia som mästerligt kryddats med knivskarp komik har den attraherat såväl unga som äldre teaterbesökare och fått dem att både tappa hakan och garva käkarna ur led.

Mamma Mia, The Party

Först kom musikalen
Sen kom filmen
Nu kommer partyt!


Musikalen Nu fortsätter festen från Mamma Mia! Med start i januari 2016flyttar Mamma Mia! the Party in på Tyrol på Gröna Lund, ett stenkastfrån ABBA The Museum. Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.

Brolle, Elvis, Cash, The Killer & me, Göta Lejon

Det har snart gått 10 år sedan Brolle sålde slut på Göta Lejon med supersuccén ”The Buddy Holly Musical”, men nu är han äntligen tillbaka på samma scen.
Brolles nya show Elvis, Cash, The Killer & me som har premiär i september. Den nya showen utgår från Brolles relation till de idoler som haft störst inverkan på hans karriär. Det blir en föreställning som återspeglar delar av Elvis Presley’s, Johnny Cash’s och Jerry Lee Lewis’s turbulenta liv och karriärer.
Tillsammans med tretton musiker och artister, tar Brolle med oss på en musikalisk resa genom 50-, 60- och 70-talen. Det blir rock, pop, gospel, sång, humor och anekdoter i ett rasande tempo.

After Dark, This is it. Oscarsteatern

Äntligen är det dags för After Dark att inta Oscarsteaterns anrika scen i Stockholm. Succéshowen ”This is it” har premiär den 14 september och spelas torsdag till lördag till och med 16 december. När Christer Lindarw och Lasse Flinckman tillsammans startade After Dark förändrade de underhållningsscenen i Sverige med de banbrytande scener som deras shower innehöll. Ingen hade någonsin bjudit på så mycket humor och glamour som After Dark. ”This is it” är den ultimata farvälföreställningen som summerar deras fantastiska livsverk, makalösa shownummer och hisnande upplevelser. After Dark avslutar sina framgångsrika år genom att bjuda på det bästa av det bästa i en och samma show.

Danny Saucedo, Hamburger Börs

NU är det äntligen dags för multiinstrumentalisten, sångaren och dansaren Danny Saucedo att ta ytterligare ett steg och bli den första artisten i sin generation att kliva upp på showscenen. Danny intar Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans.

Jokkmokks marknad och Ishotellet 1 - 4 februari 2018

Följ med på vår fantasiska och populära resa till Jokkmokks marknad kombinerat med besök på ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

Under denna resa får vi uppleva nästan hela Sverige. Vi passerar älvar, myrar och kör genom mäktiga skogar och vackra trakter. Denna välkända marknad har gammal tradition, då det redan under kung Karl IX utgick ett påbud att anordna marknader i Lappmarken. Just denna marknad firade 400 år 2005. Jokkmokk ligger norr om Polcirkeln vilket innebär att det kan vara -25 grader under marknadsdagarna, så bra och varma kläder behövs.

Snö och kyla från naturen blandas med värmen från människor som kommer till Jokkmokks marknad. Berättelser och musik möter nya och gamla öron, ting byter ägare, samtal pågår i kåtor och kring eldar. Så är det i år och så har det som sagt varit 400 år bakåt i tiden...

Nu är det dags för en ny marknad - varje marknad är unik. Det kommer att hända saker som aldrig hänt förut men det traditionella kommer som alltid att ta stor plats. Jokkmokks marknad har mycket att bjuda dig som besökare på, det händer saker från tidig morgon till sen kvällen - se program nedan...

Utöver Jokkmokks marknad kommer vi som sagt även att besöka ICEHOTEL i Jukkasjärvi, vilket innefattar en guidad tur för samtliga. Egen tid för besök i baren. Det är dock valfritt om Ni väljer att bo en natt på ICEHOTEL alt. Hotell Scandic Ferrum i Kiruna.
ICEHOTEL i Jukkasjärvi är världens första och största hotell av is och snö på ca 5500 kvm. Hotellet förmedlar världsunika upplevelser inom konst, natur, boende och gastronomi - som peglar alla årstider. År 1993 byggde grundarna av ICEHOTEL en liten bar i hotellet. Allt, från bardisken till möblerna, gjordes av is från Torne älv. Här avnjuts isglas med kyliga drycker i en arktisk miljö. Strax intill ICEHOTEL ligger en kyrka av is och snö.

Hotell Scandic Ferrum i Kiruna

Vi önskar Er Hjärtligt Välkomna att delta i marknadslivet i Jokkmokk.

Hardangerfjorden med utsikt från Ullensvang hotell. Glaciären syns på andra sidan fjorden

Unik Norgeresa med Hardanger och Stavanger. Besök på Världens Nordligaste Palmö.

Vi gör en resa där du kommer att få uppleva den unika norska naturen i all sin variation. Så som vinterklädda Hardandervidda - till den osannolika fruktblomstringen vid Hardangerfjordarna.
Ett makalöst besök på Världens nordligaste Palmö - 17 maj firande i Stavanger. Vi bor på lyxiga hotell där vi även äter middagarna. tillsammans. Pool finns på tre av hotellen. Inomhus/utomhus
Vi åker från Hudiksvall via Söderhamn, Gävle och Sandviken.

Elitloppet - Solvalla 25-27 maj 2018

Nedräkningen till Elitloppet 2018 har börjat och det är med spänd förväntan vi kommer att se fram emot vilka hästar som ska bjudas in samt allt annat som händer på arenan denna fantastiska helg. Den 25-27 maj 2018 är det dags igen !!

Varje år bjuds 16 hästar in till Elitloppet, dessa delas in i två försöksheat och de fyra bästa i varje heat går vidare till finalen som löps senare samma dag. De bäst placerade hästarna i försöken får de bästa startspåren i finalen. Både försöksheaten och finalen löps över 1609 m med autostart (bilstart).

Planera datumet redan idag så att du inte missar årets största travfest! Upplev stämningen och spänningen under två heldagar på Solvalla då Elitloppet avgörs. Vem vinner Elitloppet 2018?

UTKÖRNING FRÅN HOTELLET KL. 09:30 LÖRDAG
KL. 08:30 + 10:30 SÖNDAG

MADE BY ohappa